DANSEFOT_edited.jpg
DF2.jpg
Photo+Antero+Hein-04974.jpg

THE LOGICAL SONG

Syv subtile superhelter trer inn i ukjent terreng - det kan være en feiring. Egenskaper vi alltid har sett for oss vokser endelig frem. Uante krefter forstørrer og dekonstruerer øyeblikk. Terrenget fortettes av mylder. Det er lett å se mønsteret i ettertid. I nær dialog med danserne ønsker vi å finne frem til hver og ens superkrefter, med det mener vi deres sårbarhet, mot og evne til å møte seg selv der de er.


The logical Song var en del av trippelforestillingen DanseFOT / Nagelhus Schia Productions 2020. De to andre stykkene som inngikk i denne forestillingen var As It Is/As It Turns Out og jegmegduvi.

Koreografi

Katja Henriksen Schia & Catharina Vehre Gresslien

Medskapende danser

 Ida Haugen, Anna Einemo Frøysland, Ilia Elektra Berg Stojcevska, Hedda Sofie Haugjord Rølsåsen, Ingrid Oline Hanche-Olsen, Julie Felicia Strai-Friis, Synne Maria Mikelsen

Kostymer

 Line Sevaldsen Maher

Lysdesign

 Martin Myrvold

Tegninger

 Katja Henriksen Schia


Katja og Catharina har gjennomført et forprosjekt i live-tegning og dans. Forprosjektet er co-produsert av Nagelhus Schia Productions og støttet av Norsk Kulturråd. En ide fra dette forprosjektet er videreutviklet til The Logical Song.

 

---

Kunstnerisk ansvarlig DanseFOT

 Guro Nagelhus Schia

Koordinator DanseFOT

 Julie Finckenhagen Sandli

Produsert av Kulturskolen i Bærum-DanseFOT, på oppdrag fra Viken fylkeskommune

Co-produsent

 Nagelhus Schia Productions, Bærum Kulturhus

df3.jpg
df4.jpg
df8.jpg
df7.jpg
df6.jpg